Όραμα-Αξίες

Όραμά μας μέσα από τον επαγγελματισμό μας, να ηγηθούμε στον χώρο της ασφάλειας. Η σωστή εξυπηρέτηση, οι ολοκληρωμένες λύσεις, και η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους πελάτες μας να αποτελούν την εγγύηση της ασφάλειάς σας.

Η αποστολή μας είναι να είμαστε, ανά πάσα στιγμή, δίπλα σας. Να σας προσφέρουμε σιγουριά και ασφάλεια. Να προστατεύουμε τη ζωή και την περιουσία σας.

Η φιλοσοφία της ASU SECURITY προσανατολίζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη. Η αυστηρή επιλογή των πιο σύγχρονων και άριστα τεχνολογικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό να είναι για μας προϋπόθεση και για εσάς επιλογή!

Αναγνώριση και ανταμοιβή των προσπαθειών, της αφοσίωσης στους στόχους και τις αξίες μας αποτελεί η επιτυχημένη πορεία στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε και είναι η προσωπική σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας που διαμορφώνουμε με τους πελάτες μας.

 

Οι αξίες μας:

  • Πελατοκεντρική αντίληψη: Επιδιώκουμε και δημιουργούμε ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας, που προάγουν την εμπιστοσύνη και την υποδειγματική συνεργασία.
  • Συνέπεια,Αξιοπιστία, Ακεραιότητα: Παραμένουμε πιστοί στις ηθικές μας αξίες, οι οποίες αποτελούν «όπλο» μας και χαρακτηρίζουν κάθε μας έργο.
  • Τεχνογνωσία(know how) : Αναδεικνύουμε και μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας μέσω καινοτομικών και τεχνολογικά πρωτοπόρων προσεγγίσεων ως προς το σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις, προσαρμοζόμαστε άμεσα στις νέες τεχνολογίες και εκπαιδευόμαστε συνεχώς για να διατηρούμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.
  • Στρατηγική-Επιδόσεις: Στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών μας και στην επίτευξη μακροχρόνιας ευημερίας.
  • Ανθρώπινο Δυναμικό-Συνεργασία-Ομαδικό Πνεύμα: Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην επιλογή των συνεργατών μας. Έχουμε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις και τους αξιολογούμε διαρκώς προκειμένου να προκύπτει, από τη συνεργασία, το καλύτερο -για τον πελάτη- αποτέλεσμα.