Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος ενός συστήματος ασφαλείας εξαρτάται από το πόσες μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης και άλλους αισθητήρες που τυχόν μπορεί να χρειαστούν για τη πλήρη κάλυψη του χώρου σας. Η ύπαρξη ή όχι κατάλληλης καλωδίωσης μπορεί να διαφοροποιήσει το συνολικό κόστος. Η ASU security είναι πάντα πρόθυμη να σας επισκεφτεί δωρεάν για να μελετήσουμε το χώρο σας και να δούμε μαζί τις ανάγκες σας και το τι θα χρειαστεί για μια ολοκληρωμένη κάλυψη.

Σύμφωνα με τις στατιστικές τα τελευταία χρόνια οι επίδοξοι διαρρήκτες πριν τη παραβίαση σκοπό έχουν να καταστρέψουν την εξωτερική σειρήνα ώστε να δράσουν ανενόχλητοι. Σε αυτό το σημείο το Κ.Λ.Σ λαμβάνει σήμα βανδαλισμού σειρήνας και αυτομάτως ενημερώνεται η αστυνομία και ο συνδρομητής. Η εποπτεία της κάθε περιουσίας από το Κ.Λ.Σ μέσω σταθερής γραμμής, IP, GSM, GPRS δημιουργεί έναν «κλειό» ασφαλείας προκειμένου να ενημερωθούν οι αρχές και οι ενδιαφερόμενοι.

Φυσικά και μπορεί να εγκατασταθεί συναγερμός, είτε ενσύρματος είτε ασύρματος. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση, και ειδικά όταν τίθεται θέμα ασφάλειας δε μπορεί κανείς να σας εμποδίσει. Όταν και αν κάποια στιγμή θελήσετε να μετακομίσετε, η τεχνική ομάδα της ASU security θα έρθει να απεγκαταστήσει το σύστημα, να το εγκαταστήσει στο νέο σας χώρο και αν ακόμα χρειάζεται να το επεκτείνει/τροποποιήσει ώστε να καλύπτει πλέον τις ανάγκες του καινούριου σας χώρου.